Збірник матеріалів обласного конкурсу на кращий робочий зошит для лабораторно-практичних
робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (професія
«Кухар», ІІІ розряд)
Розроблений зошит містить
лабораторно-практичні роботи, передбачені діючою програмою для учнів з професії
«Кухар» ІІІ розряду. Виконання завдань, запропонованих в зошиті забезпечує
оволодіння професійними навичками і уміннями, сприяє ефективному засвоєнню
учнями навчального матеріалу. Містить цікаві форми наочного матеріалу та різні
варіанти контролю засвоєння теми.
Зошит призначений для самостійної
роботи та закріплення знань учнів професійно-технічних навчальних закладів, які
отримують професію «Кухар». Розрахований на допомогу широкого кола
педпрацівників профтехосвіти.
Упорядник:
Рубіна Людмила
Володимирівна – методист НМЦ ПТО в Донецькій області.
Колектив авторів:
Бєлік О.В. (КЦПТО №
47), Бондаренко О.В. (ДПЛКГ № 126),
Жіраткова В.І. (КПЛ №
113), Комарова Л.І. (ДВПУРСіТ № 58),
Махоніна Г.Ю. (МВПУ №
106), Петрищева О.Ф. (ДПТБУ № 22),
Речкалова О.Ю. (КПТКЛ
№ 42), Рубіна Л.В. (НМЦ ПТО),
Сабліна Т.В.
(ДВПУРСіТ № 58), Челпаченко Н.Б. (ГПЛБ №
35)
|