Збірник матеріалів обласного конкурсу на кращий робочий зошит для лабораторно-практичних
робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
(професія «Кухар»)
Розроблений зошит містить
лабораторно-практичні роботи, передбачені діючою програмою для учнів з професії
«Кухар». Виконання завдань, запропонованих в зошиті забезпечує оволодіння
професійними навичками і уміннями, сприяє ефективному засвоєнню учнями
навчального матеріалу. Містить цікаві форми наочного матеріалу та різні
варіанти контролю засвоєння теми.
Зошит призначений для самостійної
роботи та закріплення знань учнів професійно-технічних навчальних закладів, які
отримують професію «Кухар». Розрахований на допомогу широкого кола
педпрацівників профтехосвіти.
Упорядник:
Рубіна Людмила
Володимирівна – методист НМЦ ПТО в Донецькій області.
Колектив авторів:
Бондаренко О.В. (ДПЛКГ
№ 126), Демковська А.О. (МПТУСП № 46),
Заіка В.Р. (ЄПТКЛ №
96), Іванова Т.І. (ДПГЛ № 105),
Комарова Л.І.
(ДВПУРСіТ № 58), Махоніна Г.Ю. (МВПУ № 106),
Мирошниченко І.В.
(ДПЛХПП № 130), Мормуль В.М. (АПЛ № 53),
Павленко Л.В. (СПЛЗТ
№ 56), Павленко О.Д. (ДПЛХПП № 130),
Павленко О.Д. (ДПГЛ №
105), Речкалова О.Ю. (КПТКЛ № 42),
Рубіна Л.В. НМЦ ПТО; Сабліна
Т.В. (ДВПУРСіТ № 58),
Челпаченко Н.Б. (ГПЛБ
№ 35)
|