Сайт Людмилы Рубиной

Пятница, 17.05.2024, 08:28
Приветствую Вас Гость

Регистрация
Вход

Каталог статей


Главная » Статьи » ПРОФТЕХОБРАЗОВАНИЕ » Мастер-классы

На Донеччині відбувся семінар-практикум з приготування пряничного тіста та виробів з нього

22 квітня 2014 року у Донецькому  професійному  ліцеї  харчової та переробної промисловості проведено обласний семінар-практикум з обміну педагогічного досвіду «Інноваційні технології в підготовці професій торгівельно-кулінарного напрямку» та майстер– клас з професії «Кондитер».

Семінар розпочався з візитної картки навчального закладу та обговорення проблем підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників. Учасників привітала директор Донецького професійного ліцею харчової та переробної промисловості Лариса Ювко, яка розповіла про творчі здобутки педагогів та досягнення учнів, за якими стоять насичені будні, цілеспрямована праця, знання і досвід у роботі.

Методист навчально-методичного центру ПТО у Донецькій області Людмила Рубіна відзначила якісне комплексно-методичне та матеріально-технічне забезпечення семінару-практикуму, побажала організаторам та учасникам творчого натхнення з вирішення питань підвищення професійної компетентності педагогів та учнів ПТНЗ.

Методист Донецького професійного ліцею харчової та переробної промисловості Тетяна Блеч повідомила про творчій підхід педагогічних кадрів професійно-технічних навчальних закладів до вибору форм, методів та засобів навчання.

Викладач спецтехнології Лілія Афанаcьєва виступила з цікавою презентацією «Пряничний світ», ознайомила присутніх з новинами пряничного мистецтва, європейськими та світовими тенденціями технології приготування та різноплановими зовнішніми оздобленнями: глазуровані цукровим сиропом з добавками та без них, шоколадною глазур’ю, обсипані цукром, маком, ядрами горіхів.

Під час проведення майстер-класу за темою «Новітні тенденції з технології приготування пряничного тіста та виробів з нього» майстрами виробничого навчання Любов’ю Барановою, Ларисою Літвіненко та Наталією Шевчук були представлені варіанти приготування пряничного тіста та прикрас із застосуванням традиційних та інноваційних технологій. Майстри виробничого навчання відкрили широкі простори для фантазії учасників, дозволяючи створювати незабутні, оригінальні, ексклюзивні прикраси своїми руками.

Це сприяло формуванню інноваційної культури та підвищенню професійної компетенції майстрів виробничого навчання; розвитку педагогічної та професійної майстерності педагогічних працівників, їх загальної культури, створенню мотивації і умов для професійного вдосконалення.

Гостям була представлена виставка оригінальних виробів з пряничного тіста майстрів виробничого навчання та учнів Донецького професійного ліцею харчової та переробної промисловості

Учасники майстер-класу отримали Сертифікати.

На згадку про навчальний заклад всі запрошені отримали цікаві сувенірні пряники.

Категория: Мастер-классы | Добавил: ludmilka0912 (22.04.2014) | Автор: Людмила Рубина
Просмотров: 538 | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 0
Меню сайта
Категории каталога
Мастер-классы [4]
Информация о мастер-классах, проводимых в системе профтехобразования Донецкой области.
Методсекции [7]
Методические секции
Конкурсы [6]
Конкурсы профмастерства
Семинары-практикумы [5]
Семинары-практикумы и семинары
Школы молодого мастера и преподавателя ПТО [4]
Школы молодого мастера и преподавателя ПТО
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 143